Lediga jobb

På Elbe är vi experter på butiksinredningar och displaylösningar till detaljhandeln. Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. I Hillerstorp, hjärtat i Småland, via säljbolag i Danmark, Norge och Finland exporteras våra butiksinredningar idag till hela världen. Ibland behöver vi bli fler, så hör av dig till oss om du letar efter nya utmaningar!

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling, som drivs av utmaningar och gärna tar för dig. Med din erfarenhet och ditt engagemang vill du öka dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

 

Redovisningsekonom

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta företagets löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, in/utbetalningar, hantering av skatter och avgifter, månadsavstämningar, fakturering m.fl. administrativa uppgifter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har relevant ekonomisk utbildning och några års erfarenhet från liknande arbete. Vi arbetar i Monitor affärssystem och erfarenhet av detta samt Officepaketet är en merit.

Din ansökan vill vi ha via e-post eller brev till Annica Boklund: annica.boklund@elbeab.se eller
Elbe AB, Att: Annica Boklund, Korgmakaregatan 7, 335 73 Hillerstorp.

Vid frågor kontakta Annica 0370-257 12.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 31 januari 2018.

Vi tillämpar löpande urval.

 

Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.