Lediga jobb

På Elbe är vi experter på butiksinredningar och displaylösningar till detaljhandeln. Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. I Hillerstorp, hjärtat i Småland, via säljbolag i Danmark, Norge och Finland exporteras våra butiksinredningar idag till hela världen. Ibland behöver vi bli fler, så hör av dig till oss om du letar efter nya utmaningar!

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling, som drivs av utmaningar och gärna tar för dig. Med din erfarenhet och ditt engagemang vill du öka dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

 

Säljare/Projektledare

Vi söker en säljare/projektledare som skall arbeta med butiksinredningar och säljställ för detaljhandeln och dess leverantörer.

Du som söker tjänsten ska helst ha erfarenhet av liknande arbete inom butiksinredningsbranchen. Din roll blir att i nära samarbete med kunden och våra produktutvecklare ta fram kundunika inrednings- och displaylösningar.

 

Vi söker dig som har lätt för att knyta nya kontakter, är lyhörd och fokuserad på kundens behov. Du drivs av att ta hand om affärsrelationer och självständigt planera och genomföra ditt arbete. Du bör ha god teknisk förståelse.

Din ansökan vill vi ha via nedanstående formulär eller med brev till:
Elbe AB, Att: Niklas Arvidsson
Korgmakaregatan 7, 335 73 Hillerstorp

Vid frågor kontakta Niklas Arvidsson på 0370-257 88.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti 2018.

Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.